Timing

Naturligtvis började seriesäsongen som vanligt. 0-2 efter knappt två och en halv minut. Det blev dock bättre och det skulle bli en knapp, men mycket skön seger till slut. 3-2-resultatet innebar vår tredje raka uddamålsseger mot just GUIF. Visst kan det va roligt att vinna matcher med typ 5-0, men uddamålsvinster är ju bara för härliga. Både för oss som står i båset, dom på planen och för publiken.

**

Även F96-97 tog en uddamålsseger borta mot Hörnefors, men herrlaget sabbade dagens fina statistik. Imorrn har P98-99 premiär och damlaget ska möta Umeå City IBF. Båda spelar på bortaplan och eventuellt blir det en liten klick supportrar som ska göra allt (nåja) för att heja fram dom. Vågar man hoppas på poäng i båda matcherna?

**

Matchklocka levde sig eget liv idag. Efter tio minuter så tyckte den att perioden skulle vara slut, men vi höll ju inte med. Troligtvis så hade nån ställt om den till baskettider. Den gamla manöverpanelen var ju väldigt lynnig, men nu när vi har en splitter ny, så tycker man ju att den ska klara av att ta tid för rätt sport...

**

Jag firade segern med att ta en låång promenad runt älven i eftermiddag. Ruggigt skönt. De yttre och inre förutsättningarna kunde inte ha varit bättre.

**

Klockorna i sporthallen har släpat efter några minuter under hösten på ett lagom irriterande sätt. Idag var det dock åtgärdat. Och inatt ska vi ställa om klockorna till normaltid igen...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0