Snälla sluta lyssna, glöm allt jag sa...

Hyfsat lugnt på innebandyfronten såhär i slutet på veckan. Satt som vuxen och följde F98-99:s träning tidigare idag och passade samtidigt på att göra undan lite pappersarbete. Träningsavgiftsinbetalningarna är så gott som färdigutskickade och samtliga ledare har provat ut den nya coachmunderingen. Nu återstår bara att invänta helgen och de matcher som ska spelas. Samtliga av våra seriedeltagande lag är igång...

**

AC Milan lånar David Beckham från LA Galaxy under våren. Det måste kännas tryckt som gammal avdankad stjärna att veta att det alltid finns en klubb att falla tillbaka på när ingen annan vill ha en.

**

Helgen innebär inte bara innebandy, utan även en hel del nöjen. Imorrn blir det ett biobesök där den nya Bondfilmen, Quantum of Solace, ska ses. Efter succén med Casino Royale är mina förväntningar ganska höga, men med tanke på vad förhandssnacket sagt om filmen, så finns risken att jag blir besviken. På lördag blir det Popup på Folkets hus där Hello Saferide och Markus Krunegård är de stora höjdpunkterna. Där finns det ingen som helst risk att jag blir besviken. Jag är bombsäker på att dom båda levererar.

**

Det sägs att Mats Sundin börjat träna och att en comeback i NHL kommer allt närmare. Vågar man hoppas på att han återvänder till Toronto - eller ännu hellre hamnar i Rangers? Jag väntar med spänning...

**

Naturligtvis har jag även arbetshelg i helgen. Lördag eftermiddag och söndag förmiddag ska det säljas bensin och korv. De senaste veckorna har jag insett att det här med sömn är klart överskattat. Nån gång i april/maj kanske det lugnar ner sig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0