Skrällar

Lite halvdåligt med folk på träningarna i veckan. Sjukdomar och resor är dom främsta osakerna och som tur är så har vi inga matcher de kommande helgerna. Igår blev det fokus på passningar i fart och det funkade hyfsat. När fokus finns så funkar det, men så fort det brister i koncentrationen så har det en tendens att braka ihop.


****


Nu snöar det igen. Plusgrader till veckan eller?

****

Vi har i alla fall bestämt oss för att glömma Dalenmatchen från i söndags.

****

Handbolls-EM rullar på och överraskande nog så är Sverige med i leken fortfarande. Poäng mot tyskarna ikväll och man spelar semi på lördag. Dalentränaren försäkrar att han håller på Sverige, men jag tror tyvärr att ett svenskt avancemang innebär mindre besökare på SkyCom Arena på lördag.

****

New England Patriots-New York Giants spelar Super Bowl den 3 februari. Kan bara gå på ett sätt eller? Men nu avgörs det ju bara i en match och då kan ju vad som helst hända. Ska bli kul att se i alla fall...

****

AIK-Täby i TV4 Sport i måndags var nog en av de mest underhållande matcherna som jag sett i SSL hittills denna säsong. Bra fart, mycket känslor och individuella prestationer. Dessutom är det ju alltid kul att se AIK förlora.


****

Det är inte det lättaste att hålla koll på matchstartstiderna i Handbolls-EM. Första veckan startade alla matcher kvart över. I tisdags började man halv nio, igår kvart över fyra igen och ikväll tjugo över sju.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0