Mycket amerika nu

Det blev en klar förlust med 0-4 mot Dalen idag. Spelet stämde inte alls i den första perioden och även om det blev bättre i den andra så var det helt enkelt inte våran dag idag. Nu har vi två veckors spelledigt och då kommer vi komma helladdade till omstarten.

****

Har för andra kvällen i rad sett Rangers förlora mot Boston och nu börjar det tyvärr se riktigt illa ut. Om New York-laget ska ha en chans att ta sig till slutspel måste man skärpa sig och hitta spelet igen.

****

Ett annat New York-lag som det går bättre för är Giants som spelar NFC Championship-final (motsvarande semifinal), mot Green Bay Packers inatt. Kick-Off 00.30. Återstår att se om jag lyckas hålla mig vaken. Nu närmast väntar i alla fall AFC-finalen mellan New England Patriots och San Diego Chargers. 18:e raka för Patriots.

****

Jag hoppas Capitals fina form håller i sig och att man till slut lyckas ta sig till slutspel. Sen laget inför denna säsong gick tillbaka till sin gamla logga och sina gamla färger, så har man en av ligans snyggaste hemmaställ. Bara en sån sak...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0