Åter

Till slut så tog då den 17 dagar långa arbetsveckan slut. Som ni märkt så har bloggen blivit lidande ju längre tid det gott, men faktum är att jag skrev ett inlägg i söndags. Blogg.se kan dock va svårt att hantera när det är många som vill blogga samtidigt. Följden blev att inlägged försvann ut i tomma intet.

****

Rangers-Devils på Canal+ inatt och naturligtvis så passar jag på att kolla. Det är ju sovmorgon imorrn. Rangers leder med 1-0 i paus och vinner man så går man upp till 3-1 i matcher, vilket torde innebära avancemang längre fram. Caps verkar dock få det svårt att gå vidare. Flyers har vänt matchserien och bristen på slutspelsrutin i huvudstadslaget lyser igenom.

****

Imorrn kväll bär det av till Stockholm för innebandykonvent och SM-finaler. Det kommer bli ruggigt skoj. Vi är inte dom enda vindeln-bekanta som kommer va på plats i Globen på lördag, så håll utkik i TV4.

****

Det ser ut att bli rekordmånga innebandymänniskor som besöker galan nästa helg. Nytt för iår är att man kan rösta fram vinnarna i tre kategorier på hemsidan. Kolla in omröstningarna på www.vindelnsif.se/innebandy ...


Kommentarer
Postat av: 45B

Dags att skriva om nå' cykling snart kanske?

2008-05-05 @ 15:38:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0