Heavyweight Champinjon

Återigen helg och en ledig vecka att se fram emot. En vecka fylld av innebandyrelaterade saker som måste tas tag i. Ungdomslagen ska anmälas till seriespel, nästa säsongs träningstider ska sökas och en föreläsning med Dalens fyströnare finns också på agendan. Till detta kan man också lägga herrlagets start av försäsongsträningen. Inte helt omöjligt att jag kommer närvara där. Trots att det är nästan två månader sen som säsongen avslutades så finns det fortfarnade mycket att göra och nästa. En sorts Silly Season helt enkelt.

Nya dopningsrubriker inom cykelsporten igen. Dansken Bjarne Riis erkände idag att även han frekvent dopat sig under sin karriär. Bland annat vann han Tour de France 1996. Dopad. Även om det är strongt att gå ut med sanningen, vilket kanske gynnar sporten i ett längre perspektiv, så känns cyklingens anseende så lågt att det kan vara för sent att vända trenden. Man får helt enkelt se cykeltävlingarna på Eurosport som ren underhållning och inrikta sig på stundens njutning och sen ta all skit en annan gång. Otroligt trist.

Såg Levelkillen, tillsammans med sin boss, dumpa svarta plastsäckar på återvinningen vid Jernbolaget idag. Kan det ha varit hans icke fungerande uppkoppling tro?

Homer, som tidigare i veckan avslöjade en inte alltför beskedlig viktökning, får pga Jernbolagets fortsatta avloppsproblem, numera sin dagliga motion när han traskar över vägen för att uträtta behoven hos oss istället. Jernbolaget ska förövrigt bjuda sina kunder på korv i morrn, men det är allmänt känt att detta egentligen bara är ett svepskäl för att själva få tugga (odiskad?) korv.

Övriga innebandyrelaterade besök bestod idag av Färsking, Målisen och en sommarklädd Rebellen. Några större affärer blev det dock inte...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0