Lite innebandy

Tyvärr blir man återigen upplyst om att innebandyn har en bit kvar, då man läser om turerna runt IKSUs kvalspel till europacupen. Helt klart vore det bästa för cupen om fler bra lag var med och tanken är god att de bästa ländernas mästerskapstvåor får kvala mot varann om en plats. Det känns dock jäkligt trist att ett lag ska måsta tacka nej till kval på grund av ekonomiska skäl, men min ståndpunkt har alltid varit att om man varit så pass bra så att man kvalificerat sig för något, så ska man ställa upp. Fast i detta fall så är det ju också upp till de olika förbunden att ta fram ett upplägg som är så skonsamt som möjligt.

Kul att Umeå får en ny arena, där Dalen ska spela sina hemmamatcher. Gamliahallen har aldrig varit nån favorit, eftersom sittplatserna varit döden för rumpan. Nu återstår bara att se om den nya hallen innebär större publiktillströmning och att innebandyn stärker sin position i länet.

Arbetsvecka innebär färre träningstimmar, men igår var det fysträning med herrlaget och det blev intervaller i backen bakom Älvis. Jobbigt, men både roligt och nyttigt. Tyvärr är det inte så många som insett det, men sommaren är lång...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0