Super Bowl - en referens till mig?

Utan förvarning så tog jag en veckas semester från bloggen. (Det var väl lite så det funkade på det gamla kansliets tid då man i bästa fall skickade ut ett mail en dag i förväg, just före hemgående, och meddelade att man skulle vara ledig resten av veckan). Min frånvaro kan ha berott på något av följande: Innebandy, jobb, ledighet, bokläsning, Super Bowl eller Seinfeld. Troligtvis är det en blandning av allt, men nu ska det bli fart här igen.
****

Sjukdomar präglade slutet på förra veckan vilket gjorde att söndagens match gick därefter, förlust 1-2. Detta toppades av att jag en halvtimme innan matchstart fick ett meddelande om att domaren lämnat återbud och att jag på en kvart blev tvungen att fixa ersättare, istället för att fokusera på matchen. Ska nåt gå fel, kan ju lika gärna allt gå fel...
****

I min frånvaro så har permitenten Rebellen varit desto mer aktiv i sin blogg. Det ska han ha all cred för, även om jag har svårt för när folk känner att dom måste förtydliga ironier och liknande med en smiley eller ett "haha", efter uttryckt lustighet. Jag kan köpa att man använder sig av det i sms och msn-konversationer, men i längre texter som artiklar, krönikor, blogginlägg och recensioner blir det ju bara löjligt och övertydligt.
****

Super Bowl blev så spännande som jag hade hoppats på. Två år i rad har matcherna vänts och avgjorts alldeles i slutet. Amerikanskt eller inte, sportens värld är fantastisk på många sätt.


RSS 2.0